Zdenek Zeman säger: ”Jag röstade m5s, men jag är besviken”

Femstjärnigrörelse? Det här är Zdenek Zeman. På mikrofonerna i Radio1 Radios ”A Sheep’s Day” ger den bohemiska tränaren sitt inflytande över italiensk politik i dag, och talar också om ”vänskap” med Alessandro Di Battista.

Zeman på fem stjärnor
– Vid förra valet röstade jag på M5S. De få saker som har gjorts under de senaste åren har gjort mot dem. Men jag är besviken, eftersom de får allas fötter på huvudet.” Zdenek Zeman sade detta på sändningen ”A sheep’s day”, som sänds på Radio1 Rai, där han som gäst talade om sin nuvarande italienska politik. – De hade fler röster än någon annan men kunde inte göra vad de ville göra. De kunde inte komma på det de hade tänkt sig. Om varje förslag avslås är det svårt.”

För Zeman mellan League eller Pd är det bättre att inte rösta, bättre att gå vidare till något annat. Också retad om hans ”vänskap” med Alessandro Di Battista, sade han också: ”Vi har ätit tillsammans tre gånger, han är ett bra Lazio. Han kom för att träffa mig i Pescara. Jag har inte sett honom på ett tag. Maio’s? Jag känner honom inte, Di Battista är trevlig och förstår fotboll, åtminstone kan man prata om något”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *