Tilskuddsordningen «InZicht» for langsiktig pleie utvidet

0 Comments

Mange helsepersonell opplever en høy arbeidsbelastning på grunn av unødvendige regler eller komplisert utveksling av data. For eksempel, en (overføring) sykepleier som må omskrive data for en eldre pasient flere ganger for å overføre ham eller henne fra sykehus til avdelingsykepleie. En sykepleier på avdelingen som ikke er klar over sykehusinnleggelsen, og etterlater ham unødvendig foran en lukket dør. Eller pasienten som etter hofteoperasjon må gjøre sin historie til ulike omsorgspersoner igjen og igjen. Med god elektronisk datautveksling er dette en ting fra fortiden. Tilskuddsordningen InZicht er der for å oppmuntre til elektronisk datautveksling i helsevesenet.

Mer kvalitet på omsorg
Elektronisk datautveksling bidrar til kvaliteten på omsorgen. Helsepersonell kan overføre data bedre og raskere, noe som gjør all kundens informasjon tilgjengelig tidligere. Kunder og omsorgspersoner kan bruke mer innsikt i omsorgsinformasjonen gjennom et personlig helsemiljø (PGO) for å ta mer kontroll over omsorgen.

VWS samarbeider tett med bransje- og yrkesorganisasjoner ActiZ, VGN, GGZ Nederland, Zorghuisnl og V&VN for å fremme elektronisk datautveksling. Interesserte helsepersonell og partnerskap kan gjelde for DUS-I for tilskuddsordningen InZicht.

Utvidelse av ordningen
I løpet av det siste halvannet året har seksten samarbeid i den såkalte «Testing Gardens InZicht» allerede fått erfaring i utveksling av data. I tillegg er det oppnådd kunnskap med søknadsprosessen for ordningen i 2019. Et viktig læringspunkt var at det vanligvis er behov for mer tid til en tilskuddssøknad og også for å oppnå resultater. Av denne grunn er varigheten av ordningen forlenget med 1 år frem til utgangen av 2022.

få mer informasjon
Gå direkte til mer informasjon om InSight-ordningen på DUS-I-nettstedet eller vis hele teksten til den langsiktige informasjonsutvekslingsutvekslingen for langsiktig pleie på Overheid.nl.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *