Serie A, Spadafora uppmanar Figc att avbryta mästerskapet

Idrottsministern Spadafora har accepterat begäran från ordföranden för sammanslutningen av fotbollsspelare Damiano Tommasi att stoppa Serie A, och nu passerar bollen till Figc. På tisdagen sammankallade han en extra styrelse i Football League.

Serie A, Spadafora kräver avstängning
Coronavirus nödsituation avtar inte ens i fotbollsvärlden. Söndagen den 8 mars är den 26:e dagen inlagd, i synnerhet de matcher som inte spelades föregående vecka, däribland Juventus-Inter, men det är fortfarande inte säkert att de olika matcherna spelar.

Emilia-derbyt mellan Parma och Spal var inplanerat klockan 12.30, då de var 13.45, efter att lagen hade kallats in av domaren i omklädningsrummen i väntan på bekräftelse. Allt detta har lett till ännu en debatt mellan idrottsministern Spadafora och Figc, som enligt Tidningen Sport väntas avslutas på tisdag, då huvudpersonerna kommer att träffas för att fatta det slutgiltiga beslutet om fortsättningen. av säsongen.

Clash Figc-ace fotbollsspelare
Lördagen den 7 mars i en tweet uttryckte Damiano Tommasi, ordförande i fotbollsförbundet tydligt sin åsikt att stoppa mästerskapet, eftersom spelarna också är människor och för dem måste för hälsan komma först av alla resten.

Ord som delades fullt ut av idrottsministern Spadafora som sedan sade: ”Jag delar Tommasis uttalanden och ansluter mig till hans begäran.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *