Nødrett som trengs for å hjelpe foreldre som led av tilleggsavgift se

0 Comments

Denne loven gjør det mulig å tillate foreldre, som ble konfrontert med systemets harde het for mer enn fem år siden, å motta beløpet de måtte betale tilbake urettferdig under den nye rettspraksis, den såkalte hardhetsordningen. Uten denne justeringen kan de ikke gjøres rettferdighet, ifølge utenriksminister Van Huffelen. » Jeg tror derfor det er veldig viktig å arrangere dette så snart som mulig.»

I tillegg foreslår den å innføre en seighetsklausul for fremtidige situasjoner der gjennomføringen av lover og forskrifter innen tilleggsavgifter fører til uforutsette og uønskede konsekvenser. Dette hindrer det som har gått galt i det siste fra å skje igjen i fremtiden.

Et annet poeng er etablering av en sikkerhetsnettobestemmelse. Det er ment for berørte foreldre som er i svært plagsomme situasjoner og hvor de andre ordningene ikke gir tilstrekkelig hjelp.

Disse endringene i den generelle inntektsavhengige ordningen loven ble annonsert på 13 Mars 2020 i regjeringens svar på den endelige rapporten fra Advisory Committee on Implementation Of Supplements, også kjent som Donner Committee. Det ble da annonsert at EUR 500 millioner ble øremerket for utvinning over tre år. Av dette er EUR 110 millioner øremerket for gjennomføringen av gjenopprettingsorganisasjonen. Der vil 600 personer snart arbeide for å avklare sin situasjon og for å sikre utvinning eller kompensasjon. Potensielt er mer enn 20 000 foreldre kvalifisert.

Ministerrådet har blitt enige om å sende lovforslaget til statsrådet for råd. Teksten i lovforslaget og statsrådsuttalelsen skal bli offentlig når den sendes til Representantenes hus. Målet er å få regningen i kraft i juli 2020.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *