Tina Onions om Gemma: ”Hon var ful och slarvig, idag tigger kärlek”

Grym minst sagt är Tina Cipollaris senaste skildring av Gemma Galgani, hennes historiska fiende i mäns och kvinnors. På sidorna i Marian dating show magazine, den populära kolumnisten har därmed nipped den välkända Lady of the throne igen. – När han kom var han en av många. En anonym dam i hög ålder, mycket blygsam, ful, obetydlig […]. En slarvig kvinna på jakt efter en själsfrände.” Så han mindes den romerska Vampyren och medgav att han också hade känt en viss smärta mot honom.

Tina Lök mot Gemma
Tina Cipollari har också lyckats rekonstruera det exakta ögonblicket när hennes ogillande av den piemontesiska damen utvecklats. Det var just när Gemma Galgani bestämde sig för att lämna Giorgio Manetti, enligt vad tina var ett beräknat val.

”Under flera månader gjorde han hela Italien dröm, inklusive mig. För denna vackra kärlekshistoria mellan en äldre kvinna och en yngre man i en annan tid, en prins.” Men sedan, som Vamp mindes, började Gemma tala illa om honom och från det ögonblicket deras gräl började.

Caterina Balivo om Coronavirus: ”Om du går runt du är en kamikaze”

Caterina Balivo, liksom många andra VIP från underhållningsvärlden, bestämde sig för att personligen kommentera den nationella hälsokrisen från Coronavirus. Kammarens värd har därför främst vädjat till ungdomar och uppmanat dem att följa reglerna och stanna hemma. ”Killar frågar! Det finns 18-åringar intubated. Min kusins fästmö är intubated: hon är 28 år gammal och hon är i Codogno. Viruset påverkar alla! Ni är självmordsbombare som skjuter! Du måste stanna hemma!”

Caterina Balivo: vädja till ungdomar
Detta är Balivos hårda ord, som vädjade till ansvarskänslan hos alla och särskilt de yngsta. De känner sig oövervinneliga och inser inte vad som händer. De förstod inte att problemet är allvarligt, att de därigenom infekterar sina föräldrar och sina morföräldrar”.

Programledaren ”Come to Me” klargjorde också att Coronavirus inte bara påverkar äldre människor, utan att vi alla är potentiellt smittsama. ” Jag är nervös att veta att om en av dem skulle åka till sjukhuset, skulle han ta andningsskydd från en gammal man och få honom att dö. Jag tycker inte att det är rättvist att en ung mans liv är värt mer än en gammal mans.”

Bruno Vespa rasande över Porta en Porta suspension: orsakerna

Som en försiktighetsåtgärd beslutade Rai att avbryta Porta a Porta: åtgärden skulle vidtas som ett resultat av det faktum att Nicola Zingaretti, som testades för Coronavirus några dagar senare, var bland gästerna i Bruno Vespa show.

Port till port avstängd: Orsakerna
Som en försiktighetsåtgärd beslutade Rai att avbryta Porta en Porta efter Nicola Zingaretti var gäst i programmet värd Bruno Vespa. Värden skulle inte ha fattat beslutet väl och efter att ha hävdat att ha testat ”negativ” för Coronavirus, sade han att enligt hans mening upphävandet av programmet skulle vara ”pretentiös och mycket allvarlig”.

”Generaldirektören för Spallanzani, professor Ippolito, bekräftade för mig att risken är begränsad till personer som under de senaste 48 timmarna (och inte 72, som i vårt fall) har kontaktat den smittade personen i mer än en halvtimme mindre än en meter bort.

Detta hände inte med Zingaretti, säger Bruno Vespa.

I ett uttalande sade programföretaget upphävandet av programmet var ”försiktigt” för alla människor som kan ha kommit i kontakt med Coronavirus positiva i programmets studier. Nicola Zingaretti, i spontan karantän på sitt hemadress, lovordade under tiden de restriktioner som införts av regeringen i alla regioner i Italien för att försöka begränsa smittan. Både Rai och Mediaset, under tiden, har ändrat scheman och avbröt vissa program.

Coronavirus, i Kampanien slutna frisörer, frisörer och skönhetssalonger

Kampanien går också till härbärgen och försöker förhindra ytterligare infektioner från Coronavirus: nu när regionen också är en del av det ”skyddade området”, har det beslutats att stänga fram till den 3 april 2020 butiker av frisersalonger, frisörer och skönhetscenter. Detta är sammanfattningsvis vad som kan läsas i den förordning som undertecknats av regionens ordförande Vincenzo De Luca för att begränsa smittan från Covid-19. Låt oss komma ihåg att Italien är det näst mest drabbade landet hittills, efter Kina.

Coronavirus i Kampanien: slutna frisörer och frisörer
Förordningen är inget skämt. De butiker som beslutar sig för att förbli öppna kommer att bryta mot artikel 650 i strafflagen, som föreskriver gripande i upp till tre månader eller böter på upp till 206 euro. Regionens beslut kompletterar det dekret som undertecknats av rådets ordförande Giuseppe Conte, som föreskriver att alla lokaler ska stängas klockan 18.00 och att det blockeras av resor utom de som är av nödvändighet.

Coronavirus, kinesiska forskare: ”Viruset kom ut ur Wuhan lab”

Två kinesiska biologer har avvisat hypotesen att viruset kan ha kommit från fladdermöss och hävdar att coronavirus faktiskt har sitt ursprung i ett laboratorium nära Wuhan marknaden.

Coronavirus, som kommer från ett labb?
Under de senaste veckorna har många hypoteser gjorts om ursprunget till coronavirus. Den mest populära (särskilt på sociala medier) var fladdermöss, men nya uttalanden från värdshuskällor kan öppna upp nya scenarier. Enligt Botao Xiao och Lei Xiao, två biologer vid South China University, är chanserna att viruset kunde ha fuktats av fladdermöss mycket riskabelt, eftersom dessa däggdjur i allmänhet flyger mycket mer i sidled än Wuhan marknaden. . Det är dock mycket mer troligt att epidemins centrum var ett laboratorium som låg nära marknaden.

Antaganden av de två laboratoriuma
Genom att analysera området på marknaden nära Wuhan mer i detalj, skulle de två bilogians hitta två möjliga laboratorier från vilka viruset skulle starta.

Den första är bara 280 meter från marknaden och enligt en vetenskapsman som arbetade på det, risken att viruset kunde infektera fladdermöss i området är mycket pares, eftersom samma vetenskapsman på den tiden hade satt silagd för extern överföring.

När det gäller den andra laboratoriehypotesen skulle den senare vara 12 km från den berömda Wuhan fiskmarknaden. I detta fall, men enligt vissa oförsiktighet, verkar det som om forskarna på hans tåg upplevde på fladdermöss ett visst virus, med början från primordial Sars. Enligt forskarnas publicerade, skulle detta derivat ha läckt ut ur labbet.

Big Brother Vip: Adriana Volpe blir arg på författarna

Överraskningar i huset av Big Brother Vip saknas aldrig. Så även i slutet av episoden måndagen den 2 mars, när en av de tävlande öppet förargade mot produktionen. Detta är inget mindre än Adriana Volpe, som har visat all sin ilska mot författarna till Channel 5 dokusåpan. Men varför tog den tidigare presentatören Rai på sig detta beteende?

Adriana Volpe rebeller
Tja, enligt Adriana Volpe författarna till Gf skulle vara skyldiga till att visa live femtioelfte video som skulle avslöja den stora delaktighet mellan henne och Andrea Denver. På detta sätt skulle missnöjet med hennes man Roberto Parli, som i själva verket hade henne leverera ett nytt brev inne i kammaren, har utlöst missnöje. Mannens ord var av stort beklagande, just på grund av kvinnans attityd i cinecittà herrgård.

Utan att namnge namn direkt, var den tydliga referensen till Miami-modellen, som på senare tid faktiskt har visat stort intresse för henne.

Eleanor Brigliadori mot Conte: ”Jag går ut när och så mycket jag vill”

I ett inlägg på sociala medier surrade Eleonora Brigliadori till rådets ordförande Giuseppe Conte och sade att hon inte trodde på Coronavirus-nödläget och inte var beredd att följa direktiven för inneslutning.

Eleanor Brigliadori mot Giuseppe Conte
Eleonora Brigliadoris meddelanden om Coronavirus-nödläget har väckt tumult på nätet, där många har svarat med hundratals meddelanden mot skådespelerskan (fyller henne, mestadels, med förolämpningar). Eleonora Brigliadori uppgav att hon absolut inte höll med om regeringens beslut om Coronavirus nödsituation, eller att blockera hela Italien i hopp om att begränsa antalet infektioner. ”Jag är förfärad över Contes tillkännagivande. Falska ord som innehåller en sak: att friheten har trampats på!!! Det hävdar att den ekonomiska makt som dessa politiker har utsatt sin totala brist på moral”, skrev skådespelerskan.

Många har gett det mot att försöka få henne att tänka, men just nu verkar det som om Eleanor Brigliadori är villig att behålla sin synpunkt.

”Jag ska gå ut när och var jag vill,” skådespelerskan slutsatsen. På kvällen den 9 mars beslutade rådets ordförande att se till att regioner över hela Italien blev röda zoner och att människor som tvingas flytta (av nödvändiga skäl) skulle bekräfta detta med självcertifiering. Conte förklarade också hur allvarlig situationen är och hur mycket det kräver engagemang från alla medborgare, som är inbjudna att stanna hemma så mycket som möjligt för att förhindra spridning av viruset.

Gf VIP, Sossio Aruta förlorar parentes mot andra konkurrenter

Big Brother Vip har en hektisk dag, och bland de tävlande luften du andas är ganska spänd. Även Sossio Aruta, oftast glad och solig, ventilerade mot den andra gieffini för ett beteende som inte skulle gå ner till honom.

Sossio Aruta rasande på Gf Vip
Sossio Aruta tog inte beteendet hos de andra tävlande i Big Brother Vip som under lunchen skulle ha tänkt på att förbereda sina egna rätter men inte sin egen. ”Det förefaller mig mer som den pasta som har avancerat som inte längre gick dit, men det är inte ett problem jag är kapabel och jag kan laga mat själv”, sade fotbollsspelaren medan Adriana Volpe, som vanligt, skulle försöka återställa lugnet genom att prisa sitt kök. Kort sagt, luften skulle vara ganska spänd till Big Brother VIP och med ständiga utbrott av Antonella Elia och Coronavirus nödsituation utanför kammaren verkar det som om de tävlande i dokusåpan är verkligen på väg.

Enligt rykten, värd Alfonso Signorini kanske inte längre leda dokusåpan från studiorna i Cinecittà men från huvudstaden Lombardo.

Är det sant? För närvarande är det fortfarande oklart om konkurrenterna kommer att stanna kvar i huset eller inte. Enligt de första ryktena verkar det som Mediaset har beslutat att låta alla veta vad som händer utanför kammaren för Coronavirus nödsituation, frågar dem om de vill fortsätta att stanna på dokusåpan eller gå ut före slutet.

Varför gjorde Gigi D’Alessio och Anna Tatangelo? Skälen till att

Efter år av kärlek, en son och ett liv tillsammans Anna Tatangelo och Gigi D’Alessio har sagt adjö. Skälen? De två har inte avslöjat dem, men en källa nära paret är nästan säker på varför de två bröt upp.

Breaking D’Alessio/Tatangelo: orsakerna
Som en bult från den blå Anna Tatangelo och Gigi D’Alessio beslutat att säga adjö, men varken ville förklara varför. Enligt rykten som rapporterats av en källa nära paret, men orsakerna till separationen kan kopplas till D’Alessio djupa svartsjuka mot sin nu ex-partner. Faktum är att många skulle vara övertygade om att Anna Tatangelo s omvandling från tvål vatten flicka till ”femme fatale” genom åren inte har gynnat relationen, och även D’Alessio själv skulle säga i en intervju: ”Naturligtvis är jag svartsjuk, med tanke på hur vacker hon är?”

För närvarande har varken han eller sångaren avslöjat orsakerna bakom separationen och redan för två år sedan hade paret beslutat att gå skilda vägar efter en period av kris.

Vid den tiden verkade det dock som om Anna Tatangelo – åtminstone enligt hennes avslöja – skulle känna sig ”försummade” av sångaren som enligt henne skulle ta henne ”för givet”. Vid den tiden sångaren skulle ta en lägenhet i centrala Rom där hon skulle återvända även efter denna definitiva separation.

Heather Parisi kritiserar Chiara Ferragni och Fedez insamling

Chiara Ferragni och Fedez startade en insamling för att öka intensivvården på Sjukhuset i San Raffaele och att på några timmar upp över 3 miljoner euro. Heather Parisi kritiserade dock gesten.

Heather Parisi vs Ferragnez
I en gest som lovordades av många Chiara Ferragni och Fedez använde sin popularitet för att sparka igång en välgörenhetssamling mot Coronavirus, devolving vad som erhölls till sjukhuset i Milano San Raffaele. Heather Parisi, som har varit i frontlinjen i ungefär en månad för Coronavirus nödsituation (sedan hon bor i Hong Kong), kritiserade Ferragnez gest, insinuerar att i stället för ett privat sjukhus pengarna skulle kunna doneras till folkhälsan. Fedez svarade omedelbart och förklarade att de insamlade pengarna kommer att bidra till att förbättra intensivvården kommer att tilldelas det offentliga hälso- och sjukvårdssystem som San Raffaele är inskrivna.

Om istället för att ge luft till munnen så mycket att ge det du informera dig själv om att intensiva terapier kommer att vara avsedda för det offentliga hälso-och sjukvårdssystemet som San Raffaele är inskriven. Men istället för att klaga, vad gör du? Koreografin? https://t.co/uwCFqSpW8P

Fedez (@Fedez) 10 mars 2020

I flera dagar har rapparen och hans fru Chiara Ferragni försökt öka medvetenheten så att människor stannar hemma så mycket som möjligt, vilket infördes av regeringens direktiv för att försöka begränsa Coronavirusepidemin.