Hva med mamma: den første nederlandske appen for (forventningsfulle) mødre

0 Comments

Utvalget av graviditet apps med informasjon om babyens utvikling er stor. Men en app rettet utelukkende mot å ta vare på mødre under og etter graviditeten var fortsatt savnet. Og alt dette mens behovet for ærlig og pålitelig informasjon er enormnår du nettopp har blitt mor.

«Hva med mors oppgave er å tilby alle mødre den beste støtten i sin fødselsperiode og det første året som ny mor. Det er derfor Hvordan med mamma app vil være tilgjengelig for nedlasting for iOS og Android fra i dag, og er og vil forbli de viktigste delene av programmet gratis. Appen ble utviklet med et omfattende team av helsepersonell og helseeksperter.

Hva med mamma er den eneste app som fokuserer på intimitet etter graviditet og sex i livet som nye foreldre. Dette er altfor lite å snakke om, sier Astrid Kremers, sexolog og relasjonsterapeut. – Hva med at mamma er en støtte i usikre, nye og spesielle tider, og dessuten er appen gratis, sier Koen Deurloo, gynekolog ved Diakonessenhuis Utrecht.

Hva tilbyr hva med mamma-appen?
The How about mom app består av tre deler: en praktisk symptomkontroll, førsteårsinformasjon og lyd- og videokurs via How about mom Class. Den Hva med mamma app gir den mest omfattende oversikten over alt nye moms ansikt. Fra nattesvette, hormoner og ettervirkninger, til sex, svigerforeldre og går tilbake til arbeid. Ærlig, gjenkjennelig og uten oppstyr. Med et voksende utvalg av ekstra lyd- og videokurs, Hva med mamma hjelper nye mødre ta godt vare på seg selv.

Om Hva med mamma
Hva med mamma er en nederlandsk oppstart med internasjonale vekstplaner. Selskapet ble grunnlagt i 2019 av Frederieke og Anna Jacobs (faktisk: søstre), entreprenører med bakgrunn i helsetjenester og teknologi. «Vi ønsker å sette moren i nummer én: Hvis hun tar godt vare på seg selv, kan hun ta godt vare på babyen sin. The Hva med mamma app er guiden i det første året av morsrollen.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *