SEO Tester Online stänger positivt första omgången av crowdfunding

SEO Tester Online avslutar positivt, höja 200.000 euro, den första omgången av den pågående crowdfunding kampanj på 200Crowd.com, den plattform som redan har varit värd för andra liknande projekt men aldrig ett helt italienskt företag som handlar om affärer Digital. SEO Tester Online är i själva verket en plattform som kan stödja företag från 45 olika länder i positionering och tillväxt på sökmotorer, inklusive Google, Youtube och Amazon.

seo testare på nätet
Startup grundades 2016 av push av Vittorio Urzì (VD) och Giancarlo Sciuto (CMO). Två killar som lyckades på mycket kort tid för att skapa en kedja av förtroende som omfattar 600.000 användare användare av de tjänster som tillhandahålls av plattformen. Det finns så många som 4 miljoner SEO-analyser som utförts från den första dagen på nätet.

SEO Tester Online: Framgångsrik crowdfunding
Att framgångsrikt ha avslutat vår första investeringsrunda är en signal om att vår vision delas av aktörerna i vår bransch. Vi har kunnat involvera partners, kunder och investerare som på olika sätt har sett i SEO Tester Online ett nytt sätt att förstå innovation i italiensk digital marknadsföring

Vittorio Urzi bekräftar således det förtroendekoncept som skapats tillsammans med dess partners och kunder. Ett mål garanteras endast tack vare den utmärkta service som erbjuds av plattformen.

Framtidens mål
2019 för SEO Tester Online var det år som bekräftelsen på marknaden för seo-plattformar online. Det har skett en betydande ökning av omsättningen, förkortningen av många partnerskap, såsom den med Siteground, och ingåendet av den första omgången av crownfunding som förde så mycket som 200.000 euro till start.

Mamma bonus i morgon 2020: vad det är och hur man begär det

Checken behandlas på följande sätt:

Den går inte in i deklarationen, så det är redan efter skatt.
betalas i en lösning.
800 för varje barn, så till exempel när det gäller dubbla födslar, kommer modern att få 1.600 euro.
Det belopp du betalar kan betalas enligt följande:

överföring med hemvist på postkontor.
Överföring av bankkonto.
Kredit på posthäftet.
överföring av banktill postbankkonto.
kredit på kontantkort med IBAN.
Detta innebär att kvinnan som är intresserad av bonusen, med undantag för överföringen med hemvist på posten, måste tillhandahålla en IBAN-kod.

Vem har rätt till mammabonusen imorgon 2020
Födelsepriset 2020 omfattar gravida mödrar och kvinnor i närvaro av minst en av följande händelser:

slutförandet av den sjunde graviditetsmånaden.
förlossning, även om före slutet av den sjunde graviditetsmånaden;
Nationellt eller internationellt adoption av barnet (det måste finnas en slutlig dom).
nationell eller internationell fosterhem.
Förmånen beviljas i en enda lösning för varje händelse (graviditet, förlossning, adoption eller fosterhem) och i förhållande till varje barn som föds, adopteras eller anförtrotts.

Bonusen gäller italienska medborgare, men även eu-medborgare och icke-EU-medborgare, förutsatt att de regelbundet är närvarande och bosatta i vårt land.

Coldiretti uppskattar: 6 miljoner italienare utan julklappar

Det kommer att finnas cirka 6 miljoner italienare som kommer att finna sig utan gåvor som skall kasseras under trädet på juldagen. Enligt den analys som Coldiretti-Ixè har gjort, har den ekonomiska situationen ökat klyftan mellan de rikaste och de som riskerar fattigdom.

6 miljoner italienare utan gåvor
Statistik från Byrån för jordbruksutbetalningar (Agea) visade en alarmerande siffra. Det vill, mer eller mindre 2,7 miljoner människor under 2019 har fått ta till hjälp för att få mat. Bland de svagaste kategorierna i den mest behövande befolkningen finns 453 000 barn under 15 år och nästan 197 000 äldre över 65 år. Att läggas till de 103 tusen hemlösa.

Inför denna situation, som avslöjar den andra sidan av julen och belyser de ekonomiska skillnaderna i Belpaese, finns det också en positiv sida.

Coldiretti förklarade att mer än 1 av 2 italienare (48 %) mot fattigdomen uttryckte sin solidaritet och valde att delta i initiativ för att hjälpa de mest behövande under julen.

Tillsammans med Campagna Amica har föreningen faktiskt tagit fram på marknaderna för jordbrukare på noll kilometer initiativet ”The Suspended Spending”. Med sin cue från traditionen av ”upphängt kaffe” i Kampanien där i baren en kund betalar en kaffe för dem som kommer härnäst, har gett konsumenterna möjlighet att köpa produkter för de mest behövande. På detta sätt, genom en gratis donation, kommer det att bidra till att göra mindre ledsen en av de mest efterlängtade semester av italienare.

Betald bonus bekräftad: vem från 2020 kommer att ha 50 euro mer per månad

Den sista klartecken till Manövern, där regeringen vann förtroendet med 312 röster för. 153 mot och 2 nedlagda röster. I kammaren, bara några minuter efter den slutliga omröstningen om Manöver, suppleanter fradelli d’Italia svara på ord cricketer Leonardo Donno genom att visa en banderoll med texten ”M5S talade om revolution. Nu är det bara att äta panettone.” I slutändan, efter Manövern, kommer det inte att bli någon ökning av moms, minska skattekilen, bekämpa skatteflykt och incitament till dem som använder kreditkort, bara superbiljett från 1 september. För skattekilen tre miljarder för 2020 och 5 miljarder för 2021. Dessutom finansieras lagen av speldödläget.

I sista minuten hoppade legaliseringen av lätt cannabis och tobinskatten över. I stället finns plastskatt och sockerskatt kvar. Lönebonusen har bekräftats: i själva verket kommer vissa arbetstagare att njuta av en bonus på upp till ca 50 euro per månad.

Lönebonus: vem kommer att ha det
Skattekilen för anställda och Renzis 80 euro har sänkts.

Manövern ger en fond för att minska skattetrycket för anställda. Den antagna åtgärden kommer inte att tillgodose både låga och medelhöga inkomster. Syftet verkar vara att gynna anställda som uteslutits från den bonus som tidigare inrättats på order av den dåvarande premiärministern Matteo Renzi.

Pensioner: vad kommer att förändras efter kvot 100

I de omedelbara politiska och ekonomiska programmen verkar det inte ske några förändringar av kvot 100 i sikte. Men detta återuppväcker debatten om pensioner för 2020 och 2021: vad kommer att hända? ”Efter att ha beslutat att inte röra kvot 100, ta bort spöket av ny utvandring, har inte löst problemet med nya ingripanden om pensioner, som kommer att stå på den politiska dagordningen,” sade ordföranden för Inapp. Det bästa sättet skulle vara att omedelbart utforma en uppmjukning av trappan som kommer fram mellan 2021 och 2022″.

Pensioner: den aktuella bilden
” Det skulle vara så – sade Stefano Sacchi – att politiken började fundera på hur man ska omorganisera hela pensionssystemet sedan Kvot 100 fortfarande kommer att upphöra 2021. Det skulle inte vara fel, föreslår de, att ha en fullmaktlag för omordning av pensionssystemet med en öppen debatt i parlamentet.”

Det som framför allt ifrågasätts av Inapp är pensionsens rättvisa: ” De riskerar att de inte är rättvisa och adekvata med tanke på spridningen av okontinuerligt och dåligt arbete. Ett modernt system bör också vara flexibelt i produktionen.”

Schablonbelopp och anställd arbetar samtidigt, kan du göra?

Svaret är ja, det kan göras, men under vissa förhållanden. Du kan samtidigt ha moms-ID och medarbetare. Detta gäller även momsregistreringsnumret i ett engångsbelopp.

Schablonsystem och arbetar samtidigt
Det schablonbeloppssystem som är det naturliga momssystemet för småföretag, liksom för en person som redan har ett anställdt arbete och avser att komplettera sin inkomst med ett andra jobb. Detta beror på att det schablonmomsregistreringsnummer som garanterar en förenklad och överkomlig skatt. Låt oss titta på de två huvuddragen i denna regim:

Den maximala årliga omsättningsgränsen på 65 000 euro.
fast skatt på 15 %, vilket sjunker till 5 % för nya momsnummer (den senare skattesatsen gäller endast under de första fem åren).
Många förenklingar när det gäller skatter och byråkratiska krav beviljas också.

Akta dig för anställdas inkomster, dock: för att få tillgång till det subventionerade systemet får den årliga anställdas inkomster inte överstiga 30 tusen euro, annars har du inte rätt till schablonsystemet (vi kommer att tala om det i de närmaste punkterna).

För vidare studier rekommenderar vi vår artikel: Schablonsystem 2020: krav, hur det fungerar och orsakerna till uteslutning

Festival del Fundraising 2020, al via la XIII Edizione

De sessioner där du kan delta är 100, indelade i 10 rum och som kommer att distribueras för alla tre dagar, men det första ögonblicket är alltid den mest förväntade.

Marco Cortesi och Mara Moschini kommer att iscensätta ”Die Mauer – The Wall”, en show som de för närvarande turnerar med för att hylla mod, frihet och uppror, festivalens tre huvudingredienser.

Ett varierat program: från masterclasses till inspirerande rum
Programmet för dessa tre dagar kommer att vara intensiv och full av nyheter, som börjar med de tre masterclasses som kommer att förmedlas av tre stora internationellt kända kommunikatörer: den digitala kommunikation expert Grant Leboff, Adrian Sargeant (en av karaktärerna insamling i världsklass och Bill Toliver, strategi- och kommunikationsexpert, särskilt inom berättande. Alla dessa tre ögonblick kommer att vara en möjlighet till konkret undervisning för allmänheten och kommer att fokusera på specifika ämnen.

Det kommer att finnas inspirerande rum, eller samtal som kommer att omfatta de mest varierande teman: från fundraising till konst, från bilder till musik, för att bredda synpunkter och engagera sig i förändring.

Allt i enlighet med huvudtemat för denna händelse – upproret – och som kommer att avvisas i alla dess former av exceptionella och uppskattade gäster, inklusive Rossano Bartoli, Chiara Saraceno och pianisten Ramin Bahrami. Fabiana Musicco och Don Virginio Colmegna kommer att diskutera ämnen som välkomnande och integration, medan andra kommer att fokusera på temat ideell och digital kommunikation.

Affiliate Expo 2020, Rom: uppskjutandet av den tredje upplagan

Efter den senaste vägledningen från Världshälsoorganisationen och det italienska hälsoministeriet beslutade arrangörerna av Affiliate Expo 2020 att vidta de försiktighetsåtgärder som exponerats för Coronavirus, skjuta upp 17-18-19 juli 2020 på samma plats.

Att skjuta upp den händelse som riktar sig till företag som är verksamma inom sektorn för digital marknadsföring och alla som vill tjäna online och göra nätverk var ett beslut som fattades i samförstånd med de berörda myndigheterna, eftersom det nuvarande är ett klimat som lämpar sig för skydd för den deltagande allmänheten.

Arrangörerna sa att det skulle ha varit oansvarigt att agera annorlunda eftersom ”hälsan hos varje gäst måste förbli högsta prioritet.”

Affiliate Expo 2020: evenemanget och programmet
Händelsens placering och struktur förblir däremot oförändrad. Affiliate Expo 2020 kommer att pågå i tre dagar från den 17 juli och kommer att äga rum i Mercure Roma West Hotel, där det kommer att finnas en utställningområde med sponsormontrar, ett område som är ägnat åt att möta ögonblick och ett annat område som syftar till talarnas tal, workshops och hastighetsmöten.

De teman som behandlas är indelade i tre dagar: den första dagen kommer att ägnas åt nätverk och erfarenheter affiliate, den andra dagen till tal och hjärnor och den sista dagen till tal, mastermind och nätverk.

Blockchain Week Rom 2020: uppskjutandet av den andra upplagan

På grund av den senaste tidens händelser i samband med spridningen av Coronavirus i Italien, beslutade myndigheterna att vidta nödåtgärder som en försiktighetsåtgärd, avbryta konserter och evenemang på vissa italienska och globala platser. Av denna anledning beslutade Blockchain Week Rome att skjuta upp evenemanget till 6-10 juli 2020, för att säkerställa säkerheten och lugnet för alla sina deltagare.

Blockchain Vecka 2020: händelsen och programmet
Platsen och strukturen av händelsen förblir oförändrad: på juli datum, nybörjare och experter inom sektorn kommer att kunna delta i evenemanget som kommer att äga rum i huvudkontoret för Mercure Roma West hotell från 9:00 till 21:00.

Många exceptionella gäster och talare, som kommer från de viktigaste företagen på scenen, förväntas vid evenemanget.

Den 6-7-8 juli kommer Blockchain Intensive Course att hållas, tillägnad ren utbildning av dem som kommer i kontakt med detta tema för första gången; Under dagarna den 9 och 10 juli kommer blockchain-toppmötet att hållas, dvs.

Hur man deltar
Alla detaljer som behövs för att delta i Blockchain Week Rom händelsen finns på den särskilda webbplatsen och på de olika sociala kanaler.

Coronavirus, konsekvenserna av nödsituationen på offentliga tävlingar

Coronavirus-nödläget i Italien har redan fått offentliga tävlingar planerade till februari och mars 2020 att halka. Ytterligare uppskjutningar befaras dock. ” För nu finns det små uppskov i kalendrarna, bevis endast där det är absolut nödvändigt. Naturligtvis kommer allt att bero på utvecklingen av situationen, det är väl meningslöst och kontraproduktivt att tona ned riskerna. För övrigt kommer en organisatorisk omorganisation av själva testerna inte att orsaka några större besvär.” Det är statsråds, Fabiana Dadones ord.

Coronavirus, problemet med offentliga tävlingar
– Det är klart att vi planerar att återgå till en normal situation så fort som möjligt. Men på webbplatsen fortsätter Dadone, vi har genomförandet av nya sätt att köra tävlingar för att minska deras varaktighet och strömlinjeformade selektiva förfaranden.”

För närvarande väntas ett regeringsdekret upphäva offentliga och privata konkurrensförfaranden i de områden som drabbats hårdast av nödsituationen.

Dessa är regionerna Emilia Romagna, Lombardiet och Veneto och provinserna Pesaro och Urbino och Savona. Här kunde man tänka av antaganden som göras exklusivt på curriculumr och/eller telematics bas. Uttagningsprov för hälso- och sjukvårdspersonal, inklusive statliga undersökningar och kvalifikationer för praktik av en kirurgläkare, och för civilskyddspersonal, avbryts också.