Coronavirus, Lebron James: ”Utan publik spelar jag inte”

Den coronavirus nödsituation har också tvingat idrottsvärlden att fatta beslut som, i enlighet med regeringarna i länder, kan gå för att förhindra ytterligare spridning av viruset. Italien vet något om detta, där Serie A-mästerskapet har utsatts för senareläggningar och spel bakom stängda dörrar. En. absolut inte trevligt val eftersom sporten är också gjord av passion för fansen, men tyvärr nödvändigt. Just nu i Amerika, i NBA för att vara exakt, finns det ingen anledning att spela spel bakom stängda dörrar, men om det skulle finnas denna hypotes skulle ha motsatt uppfattning om den viktigaste spelaren i den amerikanska basketligan, Lebron James.

Coronavirus, James: ”Vi behöver fansen”
I slutet av spelet mellan hans Lakers och Bucks, kommenterade den valda kommenterade hypotesen att spela en NBA-match bakom stängda dörrar, ”Utan fans jag inte spelar, vi behöver fansen, jag spelar för dem, som gör vad de vill, men jag i en tom arena jag inte spelar ”.

Hårda ord, vilket säkerligen inte kommer att underlätta valet av vem som ska hantera det amerikanska basketmästerskapet.

NBA, de åtgärder som redan finns på plats
NBA har naturligtvis redan antagit och genomfört ett antal förebyggande åtgärder för att bekämpa coronavirus. Detta förbjuder spelare från att underteckna autografer, ta selfies eller utbyta 5 med fans, men också mellan spelarna själva. För närvarande var det inte nödvändigt, men om det gjorde det, nba har redan skickat ett cirkulär till de lag där han förklarar att han inte skulle utesluta möjligheten att spela bakom stängda dörrar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *