Coronavirus, Balotelli är inte där: ”Stoppa mästerskapet!”

Mario Balotelli är inte där och i berättelserna om Instagram dundrar för ligan att sluta för att undvika ytterligare coronavirus infektioner. Totalt stöd för valet av Tommasi för att stoppa Serie A.

Coronavirus, tisdag beslutet om mästerskapet
Klubben stannar, ligan inte (för nu). Som nämnts i en tidigare artikel, ett extra möte sammankallades i Football League nästa tisdag för att fatta ett enhälligt beslut om upphävande av ligan.

Ordföranden för fotbollsförbundet Damiano Tommasi, som i går redan hade uttryckt sin åsikt att stoppa Serie A-maskinen, skyddade fotbollsspelares rättigheter (en åsikt som då också stöds av minister Spadafora) har påskyndat takten.

Marios utbrott
På sociala medier var Mario Balotelli den första fotbollsspelaren som ville hävda sina rättigheter, vilket gav Tommasi en stark hand och förklarade i denna Instagram-historia sina motiv:

”Skriv inte skit till mig som ”Men du är skyddad” ”Med stängda dörrar händer ingenting dig”, ”Ta inte bort den enda helgfritiden till människorna i de röda zonerna”.

Jag älskar fotboll mer än du, men att spela innebär att resa med buss, tåg, plan, sova på hotell, fortfarande komma i kontakt med andra människor utanför ditt arbetssamhälle. Jag ser redan inte mina barn för detta jävla coronavirus, för som ni vet bor de inte i Lombardiet och redan är det nerv-racking och ledsen för mig. Jag skulle verkligen aldrig vilja ha min mamma, som jag äter de flesta dagar, inte min peer så mycket som jag älskar fotboll (som jag är skyldig allt), inte passar och strikt inte vill attackera något! Varför då? För att underhålla någon annan? Eller inte förlora pengar? Kom igen, skämta inte! Ta tillbaka den, du har gjort nu. Man bråkar inte med hälsokillar.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *